Association of Slovenian Nature Photographers |  Združenje naravoslovnih fotografov Slovenije ©  Contact | Kontakt

V Nacionalnem inštitutu za biologijo Večna pot 111 v Ljubljani je bila postavljena fotografska razstava letošnjega mednarodnega natečaja Magična narava. Razstava bo na ogled pribljižno en mesec.
maj

18

Fotografska razstava Magična narava 2019 začenja letošnje potovanje po Sloveniji. Najboljše fotografije z letošnjega natečaja so preseljene v Triglavski narodni park v Infocenter Triglavska roža na Bledu. Uradno odprtje razstave bo, v sredo, 24. junija, ob 20. uri. Več>>>


junij

16

Rezultati letošnjega natečaja naravoslovne fotografije Magična narava so objavljeni tukaj>>>. Iskrene čestitke vsem nagrajencem, vsem, ki ste na natečaju sodelovali se najlepše zahvaljujemo. Vse nagrajene fotografije bodo objavljene v tiskani knjigi, ki jo bo prejel vsak udeleženec natečaja.

april

04

Fotografska razstava Magična narava potuje po razstaviščih. Tokrat se je ustavila v Slovenskem planinskem muzeju v Mojstrani, kjer bodo fotografije na ogled do 29. marca 2020.


februar

07

Fotografsko razstava najboljših fotografij z mednarodnega fotografskega natečaja Magična narava 2017 je na ogled do 29. novembra v Galeriji PEF (Univerza v Ljubljani

Pedagoška fakulteta) v Ljubljani. Ob otviritvi razstave je Davorin Tome imel predavanje z naslovom “Biodiverziteta - preresno, da bi se hecali”.
novemberjulij

07

Fotografije z zadnjega mednarodnega fotografskega natečaja Magična narava 2018 so razstavljene v Infocentru Triglavska roža na Bledu. razstava bo tam gostovala do 31. avgusta 2019.


junij

26

Vabilo | Z velikim veseljem vas vabimo na otvoritev fotografske razstave in javne projekcije fotografij z Mednarodnega natečaja naravoslovne fotografije Magična narava, ki bo skupaj s podelitvijo nagrad, 18. maja 2019, ob 16.00, v prostorih Nacionalnega inštituta za biologijo v Ljubljani,  Večna pot 111.


maj

04

Fotografsko razstavo najboljših fotografij z obeh mednarodnegih fotografskegih natečajev Magična narava, 2017 in 2018, smo postavili na ogled na BioPhoto Festivalu v Budoii v Italiji.
september

27

2020 2019