Association of Slovenian Nature Photographers |  Združenje naravoslovnih fotografov Slovenije ©  Contact | Kontakt

Otvoritev razstave Magična narava v Krajinskem parku Goričko. Razstava je na ogled v palaciju gradu Grad. Razstava bo na ogled do 22. aprila 2019.
marec

01

Fotografsko razstavo najboljših fotografij z mednarodnega fotografskega natečaja Magična narava smo danes postavili v Kmetijski šoli Grm in biotehniški gimnaziji v Novem Mestu.
december

07

Vabilo | Z velikim veseljem vas vabimo na otvoritev fotografske razstave in javne projekcije fotografij z Mednarodnega natečaja naravoslovne fotografije Magična narava, ki bo skupaj s podelitvijo nagrad, 26. maja 2018, ob 17.00, v prostorih Nacionalnega inštituta za biologijo v Ljubljani,  Večna pot 111.


april

11

Na strani Gallerije so objavljene vse nagrajene fotografije z  Mednarodnega natečaja naravoslovne fotografije Magična narava 2017.


maj

26

Fotografsko razstavo najboljših fotografij z mednarodnega fotografskega natečaja Magična narava smo preselili v prostore, Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije.
julij

06

Odprtje fotografske razstave Magična narava, najboljše fotografije mednarodnega fotografskega natečaja naravoslovne fotografije 2017,v sredo, 16. januarja 2019, ob 19.00 uri, v Infocentru Triglavska roža, Bled.

januar

16