Association of Slovenian Nature Photographers |  Združenje naravoslovnih fotografov Slovenije ©  Contact | Kontakt

Člani Združenja naravoslovnih fotografov Slovenije bomo na povabilo Associazione Fotografi Naturalisti Italiani (AFNI), sekcija Furlanija-Julijska krajina, gostovali s projekcijo fotografij vseh članov združenja. Projekcijo z naslovom Trough the Slovenian Nature bomo prikazali, 14. aprila, ob 20:30, v Manzanu v Italiji.


Spletna stran prireditve: klik >
februar

16

Mednarodni fotografski natečaj Magična narava je pridobil pokroviteljstvo Evropskega projekta LIFE NATURAVIVA, Biodiverziteta – umetnost življenja. Projekt ima za cilj promocijo biotske raznolikosti in slovenske narave, tako da so njihovi cilji in cilji natečaja zelo podobni.


Na željo pokrovitelja bo fotografu, ki bo prejel nagrado za Naravoslovno fotografijo leta (mednarodno in nacionalno) pripadal tudi naziv Naravoslovni fotograf leta. Na željo pokrovitelja tudi podaljšujemo rok za sprejem fotografij do 15. februarja.


februar

01

Žirija je zaključila z ocenjevanjem v prvi fazi natečaja Magična narava.

Udeleženci, ki so bili v tej fazi žiriranja uspešni, so bili po e-pošti obveščeni in pozvani, da pošljejo RAW datoteke in fotografije v visoki ločljivosti.
februar

27

Žirija je zaključila z ocenjevanjem fotografij na natečaju Magična narava, rezultati so objavljeni tukaj>. Vsem nagrajenim fotografom iskrene čestitke, vsem, ki ste sodelovali na letošnjem natečaju pa se najlepše zahvaljujemo!
marec

19

Vabilo | Z velikim veseljem vas vabimo na otvoritev fotografske razstave in javne projekcije fotografij z Mednarodnega natečaja naravoslovne fotografije Magična narava, ki bo skupaj s podelitvijo nagrad, 26. maja 2018, ob 17.00, v prostorih Nacionalnega inštituta za biologijo v Ljubljani,  Večna pot 111.


april

11